Future Series baanwedstrijden komen naar Alkmaar

Ook dit jaar worden de Future Series georganiseerd door de Apeldoornse vereniging AR&TV De Adelaar. Een serie baanwedstrijden voor de jeugd, nieuwelingen en junioren met als primaire doel om jeugdrenners op een competitieve manier kennis te laten maken met alle aspecten van het baanwielrennen.

Waar voorheen de Future Series werden georganiseerd in Apeldoorn en Amsterdam, komt deze nu ook naar het Sportpaleis Alkmaar in samenwerking met Wielervereniging Alcmaria Victrix.

In Alkmaar zal de eerste wedstrijd van deze inmiddels succesvolle baancompetitie voor jeugdrenners in het Sportpaleis Alkmaar verreden worden op zaterdag 5 december 2020. De serie wordt op zaterdag 19 December 2020 afgesloten met de finalewedstrijden in Apeldoorn.

Jeugdrenners in de leeftijd tussen de 10 jaar (cat 3) en 18 jaar (junioren) met een wedstrijdlicentie, kunnen zich inschrijven voor deze competitie via MijnKNWU of baanwielrennen@adelaar.org

De wedstrijd in Alkmaar zal verreden worden volgens de Corona richtlijnen / protocol zoals deze zijn opgesteld door het RIVM en de KNWU en is onder voorbehoud.

Geef een antwoord