Programma en inschrijving 75-jarige jubileum van Alcmaria Victrix

Op 13 februari vieren wij het 75-jarige jubileum van onze vereniging. Wij nodigen alle leden van harte uit om dit met ons te vieren rondom de wedstrijden van het NK omnium en stayeren die dag. Het tijdschema is als volgt:

Om half 11 is er een activiteit voor de MTB jeugd. Aansluitend zal voorzitter Peter van Hoof om 12 uur alle leden verwelkomen, wordt de Fretan cup uitgereikt voor de sportklasse en is er de gelegenheid om samen te lunchen. Tijdens de middagwedstrijden van het NK wordt er een muziek optreden verzorgd en is er de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij een heus AV museum. Ook zullen een aantal oud-renners worden gevraagd naar wat verhalen uit de oude doos. Tussen de bedrijven door kun je elkaar uitdagen voor een wedstrijdje op een “oldschool” tacx.

Aanmelden voor de feestelijkheden kan via het inschrijfformulier. Geef hierbij ook aan met hoeveel je komt zodat we de dag zo goed mogelijk kunnen verzorgen. Na inschrijving ontvang je een uitnodiging voor de dag, dat je kan gebruiken als toegangsbewijs voor de baan en om de lunch en consumpties af te halen.

We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen op zondag 13 februari.

Geef een antwoord