RICK JONGENBURGER 3E EINDKLASSEMENT ZAC DOK

Het was weer strijd, afgelopen dinsdagavond op het parcours bij DOK. Er kon weer gereden worden in 2 klassen en zodoende telde deze rit dan ook weer mee voor het eindklassement. Bekijken we deze dan zien we op de 3e plek Rick terug en Bram Danklof op de 4e, net naast de prijzen dus. Koen rijdend voor Eriks zien we terug op een 9e stek. Jermo Agema, werd 13e in de eindklassering. (De Waard zagen we trouwens deze laatste wedstrijd zeer aanvallend rijden, maar miste de laatste bocht met nog wat favorieten.) Martin Krijt werd 22e en Olivier Kaper 19e in de eindklassering bij de B.

De jury, Abel en Giel hadden de touwtjes strak in handen en ook nu werd de leidersprijs bij zowel de B als A goed verdeeld.

Na afloop konden de winnaars, de reik gevulde enveloppe ophalen uit handen van de kersverse voorzitter Abel.

Wat leert ons deze ZAC?

De opkomst vanuit AV was niet direct daverend. Trots dat er in het begin van het seizoen gezegd werd dat het rijden van een dergelijke competitie erg op prijs werd gesteld. Vooral de jeugd (nieuwelingen, junioren) ontbrak, terwijl dit juist prachtige wedstrijden zijn om het wielrennen te leren. Degenen die er wel waren bedankt voor de inzet en mogelijk volgend weer???

Geef een antwoord