ROB KAT OVERLEDEN

Tijdens de afgelopen kreeg ik een appje van Simon Meijn. Dat is niet bijzonder, maar deze keer was het een minder prettig bericht. Rob Kat is overleden. Je moet dan even je focus houden, maar vandaag appte Simon mij: “Er staat niets op de AV site…”? Ik stond op het punt een ritje te maken door onze mooie kop van Noord-Holland en zodoende kon ik mijn gedachten laten gaan over wat ik nou op de site van AV zou schrijven…

Vele andere verenigingen hebben al iets vermeld over het heengaan van Rob en ook Simon schrijft een treffend stuk op zijn Linkedin. Dus wat rest mij?

Ik besef ineens dat een icoon is heengegaan. Een tijdperk van potloodje en bloknoot. Bijzonder? Jazeker. Als ik nu kijk hoe de nieuwsgaring gaat…even een korte flog of even een kort stukje op een sociaal medium. Vaak allemaal digitaal. Ik doe daar ook aan mee, ‘t is de tijd….

Rob we gaan je missen, je hebt ongelooflijk veel gedaan en vertrouwde je hart toe aan papier. Wij houden die stukjes geplakt in een boek en houden het zorgvuldig bij ons, ter nagedachte aan een schrijver met een grote S.

We wensen de familie en al die wielervrienden sterkte toe met dit verlies.

namens WV Alcmaria-Victrix

Fred de Groot

Geef een antwoord