Kom fietsen in het rood-wit

Er is misschien wel geen enkel land waar zoveel wordt gefietst als in Nederland. Wij krijgen het fietsen met de paplepel ingegoten. Met een wielerbaan, uitgestrekte polders en een prachtig duinreservaat in de regio is Alkmaar uitermate geschikt om ook sportief te kunnen fietsen. Lees verder wat Alcmaria voor jou kan betekenen, of ga direct naar de aanmeldingspagina. 

Samen sterker op de fiets

Alle leden het hele jaar actief, een levenlang fietsplezier, op alle niveaus voor ieder wat wils. Dat is waar Alcmaria Victrix voor staat. Je hebt de mogelijkheid om verschillende fietsdisciplines te proberen of te verbeteren.

In het voorjaar/zomer zijn er trainingen op de weg, je kan overwinteren op de baan én het hele jaar kun je terecht op ons eigen MTB parcours bij de wielerbaan.

Juist de cominatie aan disciplines draagt bij aan het fietsplezier voor iederen.

Daarnaast kunnen specifieke vaardigheden uit de ene worden ingezet in de andere discipline. Denk bijvoorbeeld aan de snelheid en souplesse van de baan die je kan gebruiken op de weg of MTB.

Een van de bekendste Alcmarianen Laurens ten Dam op de foto met de MTB-jeugd van de vereniging.

Voordelen van Alcmaria Victrix

Het lidmaatschap

Ledenpas

Ieder AV lid is automatisch basislid van de KNWU. Daarmee heb je toegang tot mijn-KNWU, het ledengedeelte van hun website, kun je deelnemen aan (inter)club en funklasse wedstrijden en ben je extra verzekerd bij ongevallen. Na aanmelding bij Alcmaria Victrix ontvang je van de KNWU verdere informatie, ook over http://mijnknwu.knwu.nl/mijnknwu/.

De KNWU verstrekt een digitale pas die tegelijkertijd dienst doet als ledenpas van Alcmaria Victrix. De geldigheid van de pas loopt gelijk met het lidmaatschapsjaar, van 1 januari tot 31 december. Bij het gebruik van de faciliteiten en of trainingen moet de ledenpas/basislicentie getoond kunnen worden.

Wedstrijdlicentie

Om deel te kunnen nemen aan officiele KNWU wedstrijden heb je ook een wedstrijdlicentie nodig. Deze is aan te schaffen via jouw eigen dashboard op mijnknwu. Voor een overzicht voor de verschillende catergorieen kun je terecht op deze pagina van de KNWU.

Lidmaatschap

Contributies

Het lidmaatschapsjaar loopt gelijk aan het kalenderjaar. Het lidmaatschap wordt bij niet-tijdige opzegging telkens stilzwijgend voor een vol kalenderjaar verlengd.

Het lidmaatschap dient vóór 15 december, voorafgaande aan het kalenderjaar waarin het beëindigd dient te zijn, opgezegd te worden. Dit kan door een e-mail te sturen aan ledenadministratie@alcmaria-victrix.nl. Vermeld hierin duidelijk je naam en eventueel de reden van opzegging.  Je ontvangt een bevestiging van je opzegging.

 

Categorie Per Jaar Half jaar
Tot 18 jaar
58 euro per jaar
45 euro
Vanaf 18 jaar
73 euro
55 euro
Donateurs
35 euro