Geslaagde tijdrit op de verkaveling

Afgelopen zondag was de AV tijdrit op het vertrouwde trainingsrondje op de verkaveling nabij Warmenhuizen. Strakke voorbereiding van Tanja, Fred, Mats en andere vrijwilligers olv. Fred Wortel zorgden ervoor, dat er zelfs er zelfs bij het grillige zomerweer een geslaagde evenement kon worden gehouden. Om 9 uur ging de eerste van 27 renners van start voor de rit tegen de klok.

Bij de nieuwelingen en junioren klokte Raavi Raadgers de snelste tijd bij de jongens en Silje Bader bij de meisjes. In de dames categorie was Alicja Verhagen de snelste over twee rondes. Steven Heshusius, bleef in de natte omstandigheden 5 seconden boven het parcoursrecord steken. Belofte Bruno van Beek volgende hem om een tiental seconde.

De volledige uitslag van de wedstrijd is hier te vinden.

Een verslag van het evenement verscheen vanochtend in het Alkmaars dagblad. Naast het wedstrijdverslag schreef Fred een sfeerimpressie van wat alweer zijn de 5e tijdrit onder zijn organisatie was. Daarbij de oproep aan een volgende lichting vrijwilligers om de organisatie van deze tijdrit over te nemen.

Geef een antwoord