BESTUUR ZOEKT UITBREIDING!

Vacature bestuursleden……….

Wielervereniging Alcmaria Victrix is een wielervereniging met ruim 75 jaar historie en is in de wijde omtrek bekend. Wij zien graag dat iedereen plezier in de wielersport heeft en bieden ontwikkelmogelijkheden voor alle leeftijden in diverse categorieën en disciplines in een veilige omgeving. De voornaamste disciplines zijn het weg- en baanwielrennen en het mountainbiken.

Om de ontwikkeling van de vereniging voort te zetten zoeken we twee nieuwe bestuursleden. Hieronder wordt kort aangegeven hoe de vereniging de rol van secretaris en penningmeester ziet en hoe geïnteresseerden contact kunnen opnemen met het bestuur voor een vrijblijvend gesprek.

1. Vacature Secretaris

De secretaris van Wielervereniging Alcmaria Victrix is verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie. Voor externe partijen en nieuwe leden is de secretaris het eerste aanspreekpunt. Binnen de vereniging is de secretaris verantwoordelijk voor de bestuurlijke administratie en informatievoorziening naar de andere bestuursleden, leden en het technisch kader. Ook plant, organiseert en notuleert de secretaris de bestuursvergaderingen en algemene ledenvergadering.

2. Vacature penningmeester

De penningmeester van Wielervereniging Alcmaria Victrix is verantwoordelijk voor alle financiën van de vereniging. Dit houdt in dat de penningmeester contributie int, rekeningen betaalt en zowel een begroting als financieel jaarverslag opstelt.

Is naar aanleiding van dit bericht je interesse gewekt voor één van de functies? Neem dan gerust contact op met: info@alcmaria-victrix.nl.

Bij voorkeur voor 25 april 2023

Geef een antwoord