EERSTE DUURTRAINING ALCMARIA/WV NH EEN FEIT..

Was het even een teleurstelling de voorgaande zondag, te koud en te nat, afgelopen zondag was het dan zover..

Vanaf het nieuwe onderkomen van WVNH, startte Alcmaria zijn eerste duurtraining. In verband met de ophanden zijnde fusie wordt dit de locatie alwaar het komende jaar de activiteiten zullen plaatsvinden wat betreft ondermeer trainingen.

Ruim 11 renners meldde zich, dik aangekleed, want met een gevoelstemperatuur van rond de 0 graden zou de rit over ruim 100 km niet een makkie worden.

Ook de aantrekkende wind, voorloper van een heuse storm, deed menigeen toch met de nodige gevoelens uitkijken naar de route vanaf Wieringen naar Medemblik. Ook de Langereis zou de nodige tegenwerking geven.

Gelukkig bood de ploegauto uitkomst……

Opvallende renners waren Merhawi en onze jongste aanwinst Sven, laatste pas 1e jaars nieuweling, maar zeker uit het juiste hout  gesneden, zoals je dat noemt. Op voordracht van de begeleiding mocht hij zijn kunsten vertonen en dat was een prima optreden!

Sjors, afgelopen jaar nog sportklasse renner, is ondertussen aangesloten bij het regioteam NH. Maar andere bekenden waren op de afspraak. Ook Evy liet weer zien over een bijzondere veerkracht te beschikken.

Als co begeleider was “mister Alcmaria” René in de ploegauto, die door WV Noord-Holland was geregeld. Na afloop werd er onder het genot van een plak cake en koffie e.e.a nog eens besproken.

Kortom een goed gevoel bij het nieuwe onderkomen!

(a.s. zondag weer een rit. Vertrek 10:00 uur bij WV Noord-Holland.)

Geef een antwoord