ALCMARIA MET GELEGENHEIDS FORMATIE NAAR 8E PLEK

Afgelopen woensdag was het even spannende of de AV formatie kon rijden. Door afzeggen van Bas Rijs, ivm werkomstandigheden, moest er naarstig op zoek gegaan worden naar een 4e man. Gelukkig melde Joshua zich om zodoende het kwartet vol te maken. (Daarvoor groot respect)

Ruim 20 ploegen hadden zich ingeschreven voor de Ard Schenk trofee, die al weer voor het zoveelste jaar werd verreden rondom Wieringerwaard.

Met Sjors, Roderick, Koen en Joshua werd in het laatste blok gestart. De rit was niet eentje om direct in te lijsten, maar we zijn “op weg” met een vrij nieuwe en jonge ploeg. Sjors moest dan ook alle hens aan dek geven, om de groep bij elkaar te houden. Maar dat deed hij met verve.

Een uiteindelijk 8e plek kwam eruit na optellen en aftrekken van de tussentijden. De winst ging naar West Frisia 2 met o.a. oud AV renner Tijs Dekker. Op de tweede plek Regioteam Noord-Holland en Derde West Frisia 1

Er zal nog getraind worden de komen maanden en mogelijk zijn dan ook enkele oud gedienden weer inzetbaar voor een sterke ploeg.

Geef een antwoord