ALCMARIANEN ACTIEF IN DRUK HEMELVAART-WEEKEND

Het begon in ronde van Breezand. Koen goed op dreef, maar Breezand blijft een moeilijke.. Een val zit in een klein hoekje. En zo gebeurde dat dan ook.

Schaafwond been, maar vervelender zijn fiets in de prak. Hij zal dus op zoek moeten naar een voorlopig exemplaar.

Ties en Clemens reden nog door na een valpartij, maar verzuimden bijtijds dit bij de jury te melden. Na verschillende waarschuwingen verlieten ze de koers. Mogelijk gevolg, we gaan het zien…..

Jard reed daar gewoon goed. Alcmaria kleding wordt door hem besteld…

Twee dagen later revanche…Ronde van ’t Zand. Een totaal ander parcours en dat ligt Clemens en Ties beter. Ze handhaafden zich in het peloton.

Jard reed gewoon mee in de kopgroep en liet zien indien hij meer aandacht geeft aan zijn duurtrainingen in het begin van het seizoen, er een renner in hem schuilt. Joost had te veel straten gelegd en had last van zijn rug.

Evy Breed, sinds kort licentie als dame, reed een knappe wedstrijd, maar komt aan het eind nog iets te kort. We gaan kijken waar we dat op kunnen lossen. Maar ook zij puntje erbij.

Bas Rijs kon ivm zijn werk alleen rijden in Amsterdam, Rondje Purmerplein. Samen met Zeb kun hij daar na 800 meter weer retour rijden en dat diverse keren.. Het ligt Bas wel, hij werd 3e in deze z.g. interclubwedstijd. Mooi 8 punten in de pocket.

Sjors reed bij de elite en na de dag ervoor een pittige tijdrit te hebben gereden met de regioploeg, weet hij nu dat je bij deze mannen bijtijds naar voren moet rijden. Na een rondje lap en te weinig water werd hij 40e.

Martin herstellende van zijn val, reed met Fred een rustig rondje en werd knap derde in de koers op Sloten. Zonder mylaps, want die deed het niet. Hij stond op de foto, dus ook voor hem 8 punten erbij

Frank en Lucas reden een ritje ergens in Duitsland, in Aken geloof ik. Leuk maar geen fretanpunten voor deze evenementen…

We gaan weer even in de rust en komen weer met nieuws als er gereden wordt in bijvoorbeeld ’t Veld, tweede Pinksterdag.

Fred

Geef een antwoord