De Bikefitter© geeft uitleg…..

De Bikefitter© is een onafhankelijk adviseur van diverse soorten van dynamische fietsmetingen. Het gaat erom dat de de sportieve en actieve fietser de best mogelijke fietshouding te geven, ongeacht het niveau, zodat de fiets daarop wordt afgesteld.


Voor wie is een Bikefit interessant?
Je kunt bij de Bikefitter© terecht voor onafhankelijk merk/dealer advies over de (nieuwe) aankoop, van een fiets om klachten te voorkomen of op te lossen en om maximaal rendement uit jouw prestaties te halen. De Bikefitter is in 2018 begonnen als fulltime bikefitter en helpt u met uw racefiets, MTB, grindfiets en heeft zich gespecialiseerd in tijdrit en triatlonpositionering. Tevens uw partner in aerodynamica testen op een wielerbaan en buitenterrein. De Bikefitter is lid van de International BikeFit Institute IBFI) en volgt regelmatig de beste trainingen aangeboden door Internationaal erkende opleiders op Level 1, 2 en 3. Het niveau van de Bikefitter is sinds 2023 erkent op Level 3.

Wie is de Bikefitter© in Limmen?

Vlnr: Johan Imming, Marc Faas, Dirk-Jan Lieuwes, Patrick Kops, Guido Goudsblom, Frank Klaver

De Bikefitter© is in begin 2018 opgericht door Dirk-Jan Lieuwes (55). Mijn passie voor fietsen is er al veel langer. Vanaf jongs af aan was ik al vaak op de fiets te vinden. Begonnen in de jeugd- en nieuwelingen-klasse en via de junioren doorgestroomd naar categorie A bij de amateurs. Ruim 16 jaar in het racezadel en altijd wel met een inbussleutel in mijn wielershirt, om onderweg nog ‘even’ wat te verstellen aan mijn racefiets.

Actie voor leden van WV Alcmaria-Victrix
Leden van WV Alcmaria-Victrix krijgen €50,- korting op alle bikefit- en aerotest tarieven. Jeugdleden (jeugd, nieuwelingen en junioren) krijgen bij het boeken van een Bikefit compleet 2x per jaar een bikefit.

Waar vind je de Bikefitter©?
Rijksweg 137 (op de 1e verdieping van Broekhuis fietsen)
1906 BG Limmen

email: info@de-bikefitter.nl

www.de-bikefitter.nl

Geef een antwoord