Verenigingsloterij Alcmaria Victrix

Onze club is door de Nederlandse Staatsloterij uitgenodigd om samen met een aantal andere verenigingen mee te doen aan een nieuwe loterij.

Door loten te verkopen voor de Clubloterij kunnen wij geld ophalen voor onze vereniging en zijn. Met de opbrengst van deze loterij hopen wij een aantal wielrenfietsen en mountainbikes aan te schaffen. Daarmee willen wij beginnende jeugdleden de mogelijkheid bieden om de verschillende disciplines uit te proberen, zonder dat zij hier direct een nieuw type fiets voor aan hoeven te schaffen.

Natuurlijk zijn er een aantal mooie prijzen te winnen. Onze eigen prijzenpot wordt gevuld door onze sponsors en wordt verloot onder onze leden. Deze trekking vindt plaats op 29 maart. Daarnaast verloot de Staatsloterij een Jackpot prijs onder deelnemers van alle verenigingen. De Jackpot bestaat uit een mooie geldprijs voor zowel de deelnemer als de vereniging en zal worden vergeven in een trekking op 2 April.

Om deel te nemen ga je naar:

https://alcmaria-victrix.verenigingsloterij.nl/

Hoe meer loten wij verkopen voor de club hoe groter de kans op de extra prijs voor het fietsenplan. Vraag daarom al je vrienden, kennissen, collega’s en familie of ze onze club kunnen steunen. Als je nog geen 18 bent, moet je uiteraard wel eerst toestemming hebben van je ouders om deel te nemen.