VOORLAATSTE ZAC BIJ DOK REDELIJK BEZET

Trots de vakanties kwamen toch 15 renners richting het snelle parcours in Den Helder. De wind stond strak vanuit het zuiden dus veel renners konden lekker de benen laten draaien, voordat er aan de wedstrijd begonnen werd. Klokslag zeven uur schot de kersverse voorzitter van DOK de groep weg. Ook deze avond werd er een gezamenlijke wedstrijd gereden.

Even leek Roderick van Vierbergen alle prijzen naar zich toe te trekken door ruim 8 ronden de groep zijn achterwiel te laten zien… maar kramp noodzaakte hem terug te vallen in het peloton. Naast een 3 ronden klassement werd er ook gereden voor de leidersprijs.

Robbin Bregtman van het regioteam NH reed lange tijd mee met de snelle mannen. Uiteindelijk pakte Leroy Weijers de eerste plek, gevolgd door Bram de Waard en Bart Sinnige. Kersverse vader Jermo zien we terug op de 4e plek in de einduitslag. Volgende week laatste wedstrijd ZAC DOK. In het voorlopige klassement doen Rick Jongenburger en Bram Danklof nog mee voor de eerste 3 plekken in deze.

Geef een antwoord