Waarom samen trainen…

klaar voor de rit, ploegauto ter beschikking gesteld door WV NH

Het duurprogramma van onze club zit er weer op…

Geen vertrek meer vanuit het vertrouwde Waarland, maar ivm de ophanden zijnde fusie vertrek bij de WV Noord-Holland. We hebben steeds een redelijke opkomst gekend met een ondergrens van 11 renners. Een uitschieter van 21 man op 28 januari. Drie maal ging het niet door ivm toch te slecht weer en nattigheid.

We verwelkomden enkele “gasten” zoals Tibor Swaan en Mike Tesselaar. Leuk dat ze meereden. Nieuwe gezichten zoals Menno Munster en de buurjongen van Martijn Lust, alwaar we steeds even thee dronken en cake aten.

Sven reed mee als jongeling en ieder hield hem in de gaten. We lieten elkaar soms even de achterwielen zien, maar wachten trouw bij Medemblik. Merhawi had soms de hele weg nodig, maar hij gaat het ook uiteindelijk leren…

Tanja maakte pannenkoeken en broodjes ei. Ze deed dit graag voor jullie.

Maar waarom samen rijden?

Of je nu naar Spanje gaat, of over Wieringen, het samen rijden geeft een groepsgevoel. 100 km of meer op een winderige zondag, bij 7 graden, doe je niet snel alleen. Maar samen op pad, de basis leggen voor het seizoen. Hier zie je, wie wil en kan aansluiten. Bij ons is het “wij gevoel” van groot belang.

Het seizoen beginnen, uitwaaieren naar wedstrijden en toch weer elkaar opzoeken.

In april gaan we intervallen, voor enkelen een ware kwelling, maar ook dat doen we samen…

Degenen die de moeite namen om te komen, bedankt!

Goed wedstrijdseizoen gewenst!

Fred(en Tanja)

Geef een antwoord